Drifttekniker till Vattenfall Värme i Uppsala!

Drifttekniker till Vattenfall Värme i Uppsala!

Är du en lagspelare med kompetens inom drift och underhållsteknik? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Vattenfall Värme är en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer och de söker nu drifttekniker till deras anläggning i Uppsala. Är du nyexaminerad eller söker du efter nästa steg i karriären? Vi är intresserade av dig oavsett erfarenhet. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!
Arbetsuppgifter

Som drifttekniker utför du operatörsunderhåll och säkerställer driften ute i anläggningnen på Bolandsgatan. Du kommer att ha ett stort ansvar för att säkerställa leverans av värme, ånga, kyla och el till Vattenfall Värmes kunder. Som drifttekniker ingår du i ett av sex produktionslag som arbetar 3-skift.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en avslutad utbildning inom drift eller underhållsteknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i både skrift och tal
 • Har möjlighet att arbeta i 3-skift
Det är meriterande för rollen om du:
 • Har arbetat som drifttekniker på ett kraftvärmevärk eller processindustri där du arbetat med vattenånga
 • Har kunskap i SAP

Vi lägger stor vikt i vem du är som person. Därför kommer vi att säkerställa att du lever upp till de beteenden vår kund anser vara mest centrala för rollen. För att trivas och lyckas i rollen ser vi därför att du är:

 • Ansvarstagande
 • Kvalitetsmedveten och noggrann
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: Så snart du kan
 • Omfattning: Långsiktigt
 • Placering: Uppsala, Bolandsgatan
 • Arbetstider: 3-skift, rullande 6 veckorsschema under hela året. Varje vecka innefattar antingen förmiddagspass, eftermiddagspass eller nattpass. Var 3:e: vecka har du arbetsvila. Under rekryteringsprocessen kommer du att få mer information om hur schemat är upplagt.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Värmes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Rekryteringsrprocessen kommer att inledas med MAP & Matrigmatester om du lever upp till kraven för rollen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se