Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk support för kliniska studier till UCR!

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen i ditt arbete? UCR söker en medarbetare för teknisk support där du arbetar i en bred roll med olika typer av kliniska studier. Har du erfarenhet av att arbeta med utveckling och anpassning samt validering av digitala system? Då är du varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

UCR består idag av ca 140 medarbetare varav merparten arbetar med klinisk forskning inom flertalet olika roller. De arbetar i tvärfunktionella team med olika typer av kliniska studier och projekt på uppdrag från både akademi och industri. Tillsammans har de en bred kompetens inom klinisk forskning. Deras studier och projekt är av varierande omfattning och inriktning. De arbetar med såväl stora som små, lokala, regionala och internationella projekt. Hos dem får du verkligen vara med i helheten!

Som teknisk support för kliniska studier hos UCR får du arbeta i en bred roll med olika typer av studier (kliniska interventionsstudier, observationsstudier, registerbaserade kliniska studier och decentraliserade studier). Du arbetar i nära samarbete med många andra funktioner såsom kliniska prövnings- och projektledare, data managers, biostatistiker, systemutvecklare, CRA/monitorer och vetenskapliga experter.

Du kommer vara central och ha en viktig roll i arbetet med digitala infrastrukturer för kliniska studier. Du kommer aktivt bidra till förbättring och utveckling, både i UCRs studier och av interna rutiner och processer. Positionen är ny och inrymmer stora möjligheter att tillsammans med övriga medarbetare forma och utveckla rollen.

Arbetsuppgifter:

 • Delta i utvecklingen och implementeringen av processförbättringar i det dagliga arbetet, samt utveckla kvalitetsdokumentation för dessa
 • Identifiera behov samt ta fram kravspecifikation för systemutveckling
 • Stödja valideringsprocessen av specifika system och mellan olika system

I de specifika studierna medverkar du i planering och genomförande, utifrån studiens behov av systemstöd. Du medverkar också i analys och hantering av potentiella datarisker i nära samarbete med projektdeltagare och UCRs informationssäkerhetsansvarig.

Du erbjuds

 • Ett spännande och omväxlande arbete i en forskningsnära miljö
 • Stort utrymme att påverka såväl ditt dagliga arbete, din egen samt hela organisationens utveckling
 • Vara en del av en organisation som förbättrar människors liv och hälsa


Kvalifikationer
 • Har bred erfarenhet av digitala system
 • Har erfarenhet av arbete i en kvalitetsstyrd verksamhet
 • Har erfarenhet av genomförande av riskanalyser
 • Har en avslutad teknisk utbildning från universitet/högskola, förslagsvis inom medicin, biomedicin eller annan som ses som relevant för tjänsten.
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat, då arbetet sker på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av arbete inom området för kliniska studier inom läkemedels-/medicinteknisk industri, hälso-sjukvård eller akademisk verksamhet
 • Erfarenhet av valideringsprocesser
 • Kunskap om tillämpliga regelverk för klinisk forskning såsom GAMP, GDPR och GCP

Vi ser att du har en personlig mognad/trygghet i en roll med många kontakter, såväl internt som externt. Vidare tar du ett stort ansvar för ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självständig
 • Trygg
 • Lösningsfokuserad
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 april 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se