Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Automationsingenjör till AFRY!

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

AFRY står inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar och söker dig som vill utvecklas i rollen som automationsingenjör! Vill du vara med och utveckla framtidens automation och digitalisering inom Life Science? Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

AFRY är ett ledande ingenjörs- och designföretag som verkar inom energi, industri och infrastruktur. Genom att förena människor och teknik strävar de efter att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Med sin bas i Europa arbetar de med affärer och kunder över hela världen.

Inom affärsområdet Food & Pharma letar AFRY efter en engagerad individ att ansluta till deras sektion för El-, Automation & Industriell IT. Automationsgruppen arbetar med kundspecifika lösningar, såsom förstudier, projekt, om- och tillbyggnationer samt specialistuppdrag både ”in-house” från kontoret och direkt ute hos kund. Deras fokus ligger på att stödja några av Sveriges största bolag inom Life Science. Om du delar deras passion för automation samt PLC- och SCADA/DCS-system inom läkemedelstillverkning kan du vara den vi söker. Sektionen präglas av en stark sammanhållning och deras gemensamma målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar.

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du att vara en nyckelspelare i olika spännande projekt, där du tar ansvar för hela processen från idé till driftsatt anläggning. Ditt huvudfokus kommer att vara programmering av industriella styrsystem/PLC, med särskild vikt på Siemens och ABB (om du har erfarenhet av andra relevanta program är det också välkommet). Hos AFRY arbetar du främst internt, men det kan också förekomma arbete ute hos kunder.

Du erbjuds
 • Vara en del av stora och spännande projekt betydande för Sveriges infrastruktur
 • Vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt


Kvalifikationer
 • Har en relevant teknisk utbildning från universitet/högskola
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom automation
 • Har dokumenterad erfarenhet av PLC/DCS-system (t.ex. Siemens PCS7, ABB 800xA, Rockwell 5000 eller Emerson DeltaV) och/eller SCADA-system (Wonderware, WinCC, ABB)
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då arbetet sker på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Food & Pharma eller Life Science
 • B- körkort
 • Kunskaper inom GMP
 • Erfarenhet från processindustrin

AFRY lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser för att trivas och lyckas i tjänsten**. Därför söker vi dig med följande personliga egenskaper:**

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se