Snickare till ÅC Bygg AB

Snickare till ÅC Bygg AB

Vi på ÅC Bygg upplever fortsatt en positiv utveckling. Vi arbetar idag med ett flertal intressanta projekt. Därför söker vi nu ännu flera snickare som vill bidra i framtida projekt åt våra kunder.

Dina arbetsuppgifter
Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ROT-arbeten, hyresgästanpassningar, byggservice och större om- och tillbyggnad projekt.

Vad vi erbjuder
Vi på ÅC Bygg kan erbjuda dig en omtänksam och positiv arbetsplats med intressanta projekt, korta beslutsvägar och bra utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder självfallet samma trygghet och kunskap som de större byggentreprenörerna. Vi är medlem i Byggföretagen, har kollektivavtal och tillämpar marknadsmässiga ersättningar.

Vem är du?
Vi söker främst dig som är en erfaren snickare, kanske har du erfarenhet av både nybyggnationer och renoveringar. Yrkesbevis är ett krav.

Din erfarenhet märks även i din personlighet, du är trygg i de flesta arbetssituationer. Din samarbetsförmåga är mycket god vilket behövs eftersom vi arbetar i team. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete kommer du ofta att träffa våra slutkunder vilket kräver att du har ett trevligt bemötande och kan inge förtroende.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅC Bygg är ett kundserviceinriktat och en heltäckande byggfirma med kontor i Knivsta. Vi levererar totalentreprenader och utförandeentreprenader i Uppsala- och Stockholmsregionen, alltid i nära kontakt med beställaren. Våra kunder kan känna sig helt trygga med att vi sköter hela byggprojektet, från projektering till att vi avlägsnar det sista byggdammet från platsen. Det som gör oss unika gentemot många andra byggföretag är vår förmåga att kunna hantera mycket specifika önskemål när det gäller allt från kulturbyggnadsprojekt till tekniska lösningar.