Ekonomiansvarig till Zetterbergs Industri

Ekonomiansvarig till Zetterbergs Industri

Rollen för dig som vill arbeta som ekonomiansvarig i ett tillverkande bolag med familjär känsla. Bolaget erbjuder för rätt person möjlighet att utvecklas i rollen.

Du tar redan idag ett helhetsansvar för redovisningen i bolaget och du får arbeta med analys och likviditet samtidigt som du har stöd av VD i övergripande frågor inom ekonomi.

Lars Erfäldt, VD, säger: "För mig är den här rollen i bolaget en nyckelfunktion, där du får en unik inblick i alla delar av bolaget, men där det också innebär ett stort ansvar att leverera korrekta siffror i bokslut och prognoser liksom att säkerställa att det finns kvalitetssäkrade rutiner på plats inom redovisning och ekonomi."

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren

"Våra värderingar är grunden i vår företagskultur, kundvärde, stabilitet, pålitlighet, engagemang. Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Tillsammans på Zetterbergs skapar vi framgång. För oss är det viktigt att personalen trivs och att alla får möjlighet att bidra med sin kunskap och förmåga. Genom att alla tar ansvar, arbetar utifrån gemensamt uppsatta mål och alltid strävar efter förbättringsområden utvecklar vi såväl individ som företag. Det får oss att växa tillsammans."

Du erbjuds god möjlighet till utveckling i bolaget och att få möjlighet att utvecklas till att ta fullt ekonomichefsansvar. Du får vara med och påverka och är en viktig del i bolagets fortsatta utveckling. Bolaget har en fin historik och har en stark värdegrund.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som ekonomiansvarig har du fullt ansvar för bolagets extern- och internredovisning utifrån gällande lagar och regler. Du ansvarar för:
  • Redovisning, månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Kundreskontra och faktureringsrutinen
  • Rapportering skatter och avgifter till myndigheter
  • Underlag för löneberäkning
  • Likviditetsprognoser och kassaflödesrapporter
  • Delaktig i prognoser i bolaget
  • Controllerfunktion innefattande kontroll, analys, rutiner inriktat mot ökad lönsamhet
  • Stöd till VD och uppdragsledare i analyser, prissättning samt investeringssituationer
  • Planera revision och vara kontaktperson mot externa revisorer
Systemet Monitor används som affärssystem. Du rapporterar i rollen till bolagets VD. Bolaget har sitt kontor i Östervåla, norr om Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som känner dig trygg med redovisning och att göra bokslut självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med redovisning i tillverkande bolag. Då du har myndighetskontakter krävs att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du prestigelös och trivs i det mindre bolaget. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har många kontaktytor i bolaget. Du är en pålitlig och ärlig person som har en hög grad av ansvarskännande. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann och mån om att leverera kvalitet inom givna deadlines. Du vill utvecklas i din roll till att ta ett fullt ekonomichefsansvar.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Zetterbergs med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nadja Linder, 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Nadja Linder
Telefon 070 796 95 97
Email Mejla Nadja Linder
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zetterbergs utvecklar, tillverkar och marknadsför ett intressant program av påbyggnader och komponenter för transport inom, bygg, anläggning och industri. Produkterna kännetecknas av funktionell design och hög kvalitét. Produktegenskaper som uppskattas av Zetterbergs kunder och ger dem möjligheter till ett effektivt transportarbete med hög prestanda.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.