Processoperatörer till spännande bolag! ⚙

Processoperatörer till spännande bolag! ⚙

Om tjänsten
Wrknest söker nu för kunds räkning flera processoperatörer med gediget teknikintresse till vår kund i Uppsala. Kunden har en innovativ produkt (man är de enda i världen som utvecklar denna typ av produkt!) där man som processoperatör har ett varierande arbete i tillverkningen. Förutom att arbeta med produktionen så får man även vara med att bidra till både förbättrings- och utvecklingsarbete i produktionen.

Som processoperatör har du ett helhetsansvar för att produktionskedjan fungerar och att slutprodukten håller hög kvalitet och levereras i tid. Du kommer arbeta i ett litet och tätt sammansvetsat team vilket ställer höga krav på förståelse för hela tillverkningsprocessen.

Du kommer att jobba i en föränderlig miljö där du erbjuds möjlighet till att påverka och bidra. Det är positivt om man aktivit bidrar till förbättringsarbete och att uppmärksamma och rapportera eventuella fel och avvikelser i processer och dokumentation.

I den här processen blir du anställd som konsult hos oss på Wrknest och jobbar ute hos kund på plats i Uppsala. Goda möjligheter till fast anställning hos kund finns på sikt.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med produktion i enlighet med skrivna instruktioner och rutiner, både i och utanför renrumsmiljö.
  • Du arbetar med hela kedjan i produktionen; från buffertberedning, lagerinventering och lödning till montering, kvalitetskontroll och förpackning samt andra orderförberedande moment.
Vi söker dig som har
  • Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, med fördel med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Du bör ha minst 6 månaders tidigare arbetslivserfarenhet från producerande verksamhet.
  • Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då arbetet sker i en internationell miljö.
Vi ser det som meriterande
  • Truckkort samt vana av att köra motviktstruck (B1) är meriterande men inget krav
  • Har man erfarenhet av att löda är det också meriterande
  • Det är mycket meriterande om du dessutom har arbetat som operatör och gärna i renrum.
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är ansvarstagande, problemlösande och en teamplayer. Som person är du även noggrann i ditt arbete och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner samtidigt som du är initiativtagande för att driva förbättringsarbetet framåt.

Arbetstider

Visstid 6 månader med goda chanser till tillsvidareanställning hos Wrknest och/eller kund. Arbetstider: 2-skift vardagar, varannan vecka dagskift varannan vecka kvällskift.

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2021 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Your Growth Partner