Fältsäljare – Bygg - Uppsala

Fältsäljare – Bygg - Uppsala

Vad är det vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet från Byggbranschen men som vill jobba med försäljning.
Alternativt har du goda dokumenterade erfarenheter från försäljning och har målsättningen att bli vår nya toppsäljare inom förbrukningsmaterial till byggbranschen!

Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda.

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har drygt 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Som kollega till oss får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunden i fokus.

Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen. Du är bekväm på byggarbetsplatserna och kan navigera i den typen av miljö.

Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna för att utveckla vår kundrelation är central.

Arbetet som fältsäljare på vår byggdivision ställer även extra höga krav på att du har ett stort fokus på nykundsbearbetning, då du till stor andel kommer att arbeta med byggprojekt som har en viss produktionstid för att sedan avslutas.
 • Du driver försäljning och når uppsatta mål
 • Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial inom bygget olika faser.
 • Du jobbar proaktivt och är lyhörd för att fånga nya affärsmöjligheter
 • Du är trygg med att genomföra företagspresentation, förhandla och planera med byggprojektets ledningspersonal.
 • Du genomför praktiska produktdemonstrationer
Som Fältsäljare utgår du från ditt hem och genomför kundbesök utifrån den planering som inom det geografiska området är lämpligt och som möter kundernas önskemål. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver hög grad av initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Som fältsäljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.

Vi vill att du
 • Har erfarenhet av byggbranschen och/eller har mycket goda tidigare resultat av försäljning till företagskunder.
 • Älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer.
 • Är relationsskapande och vass på att skapa nya och många affärsmässiga kontakter. Vi ser gärna att du har ett bra kontaktnät.
 • Arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga. Du förstår värdet av att planera ditt arbete för att uppnå bearbetning, möten och uppföljning.
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer. Du är målmedveten, resultatorienterad och har bra affärsmässigt sinne där du även förstår vikten av att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning.
 • Har en hög grad av social förmåga
 • Du är affärsmässig och professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Är självgående men ser också vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att slås.
 • Har en god digital mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Ort: Uppsala

Övrigt: Krav på giltigt B körkort. I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 23 maj 2021. Kontaktperson för tjänsten är Tf Regionchef Stefan Sandin 070-374 3256.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.