Fältsäljare Bygg – Uppsala och Gävle

Fältsäljare Bygg – Uppsala och Gävle

Vad är det vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet från Byggbranschen men som vill jobba med försäljning. Distriktet här är Uppsala mot Gävle.

Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda.

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har drygt 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Som kollega till oss får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunden i fokus.

Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen. Du är bekväm på byggarbetsplatserna och kan navigera i den typen av miljö.

Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna för att utveckla vår kundrelation är central.
 • Du driver försäljning och når uppsatta mål
 • Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
 • Du jobbar proaktivt och är lyhörd för att fånga nya affärsmöjligheter
 • Du förstår hur byggprojekt fungerar och kan ta dialogen med platsledningen.
 • Du genomför praktiska produktdemonstrationer
Du utgår från ditt hem och genomför dina planerade kundbesök under dagen. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver hög grad av initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Vi erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.

Vi vill att du
 • Har erfarenhet av byggbranschen och därmed vet vad som krävs ute på platskontoren för dessa byggen.
 • Relevant bakgrund för denna tjänst kan vara en tidigare platschef, arbetsledare, lagbas, snickare eller en liknande säljroll.
 • Älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer.
 • Är relationsskapande och vass på att skapa nya och många affärsmässiga kontakter. Vi ser gärna att du har ett bra kontaktnät.
 • Arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga. Du förstår värdet av att planera ditt arbete för att uppnå bearbetning, möten och uppföljning.
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer. Du är målmedveten, resultatorienterad och har bra affärsmässigt sinne där du även förstår vikten av att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning.
 • Har en hög grad av social förmåga
 • Du är affärsmässig och professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Är självgående men ser också vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att slås.
 • Har en god digital mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
Vi är nyfikna på
Vi är nyfikna på hur nästa generations kollega kan bidra till att utveckla vårt bolag. Vi vet att det är oerhört viktigt för att kunna möta våra kunders framtida krav och önskemål.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Uppsala

Övrigt: Krav på B-körkort. I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 29 november 2020. Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Fredrik Wigerslott 070-374 1016.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.