Erfaren och passionerad SEO Manager till Uppsala

Erfaren och passionerad SEO Manager till Uppsala

Vi är Viva!

Tillsammans skapar vi en av Sveriges bästa arbetsplatser med målet att alltid skapa värde till våra kunder, varandra och samhället.

Nu letar vi efter en ny riktigt skarp kollega inom SEO.
Har du erfarenhet från SEO-arbete, är affärsdriven och lösningsorienterad är det kanske just dig vi söker!


Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och innebär både operativt och strategiskt arbete.
Som SEO Manager är det du som förverkligar och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier på sökmotorerna. Du hittar nya lösningar och implementerar dem. Det är även din uppgift att utvärdera och följa upp utfallet och ständigt leta efter förbättringsmöjligheter för att säkerställa att kunden når maximal avkastning på sin investering. I varje detalj arbetar du med kundens bästa för ögonen samt för långsiktiga och goda kundrelationer.

Vi är en teamorganisation vilket innebär att vi jobbar kundfokuserat och där alla är ledare inom sitt eget område. Som en del av ett kundteam kommer du ansvara för att hjälpa våra kunder att ta deras investeringar i SEO till nya nivåer samtidigt som du själv utvecklas ännu mer. Du kommer att jobba nära bl.a. Account Managers, Projektledare, Social Media Managers och SEM Managers - men det är du som har huvudansvaret för SEO-leveransen.

Placeringsort är Uppsala eller Kalmar.

Vem söker vi?

Vi söker dig med passion för att hjälpa och utveckla kunden och för att tillsammans med ett grymt gäng kollegor skapa Sveriges absolut bästa arbetsplats. Du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och håller dig aktiv och kontinuerligt uppdaterad om förändringar på marknaden. Gillar du dessutom att skratta och ha riktigt kul på jobbet tillsammans med härliga kollegor så kommer du trivas ypperligt!

För oss handlar inte nyanställningar om att sitta och bocka av meriter och specialistkunskaper. Givetvis värderar vi kompetens, men först och främst söker vi dig som kan se Viva Media som ditt andra hem, som kan skriva under på vår vision och värdegrund och ser dig själv som en passionerad lagspelare som tar ansvar.

Du är noggrann, driven, flexibel och besitter en god förmåga att effektivt prioritera rätt.

För denna tjänst krävs:
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Erfarenhet av SEO
  • Erfarenhet av Google Analytics
Mycket meriterande är även:
  • Tidigare erfarenhet och/eller utbildning till webbredaktör, webbmaster, webbprogrammering eller motsvarande tjänster
  • Utbildning och/eller motsvarande erfarenhet inom digital marknadsföring
  • Certifikat inom Google Analytics, Google Ads
Vi på Viva kännetecknas av härlig energi, driv och en genuin omtanke om varandra.
Kom till en arbetsplats utöver det vanliga!

Sök redan nu då urval sker löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vivamedia.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viva Media är en av nordens största byråer inom digital marknadsföring. Våra dedikerade medarbetare och nöjda kunder gör att vi ständigt växer. Vi har kontor i Kalmar, Oslo och huvudkontor i Uppsala.