Verktygsprovare - Vattenfall Services, Uppsala, Västerås, Eskilstuna

Verktygsprovare - Vattenfall Services, Uppsala, Västerås, Eskilstuna

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara del av en verksamhet som ständigt utvecklas? Verktygsprovning har vunnit flera nya affärer och växer ständigt. Därför söker vi en ny verktygsprovare till gruppen.

Vill du vara del av en verksamhet som ständigt utvecklas? Verktygsprovning har vunnit flera nya affärer och växer ständigt. Därför söker vi en ny verktygsprovare till gruppen.

Verksamheten verktygsprovning består av 7 medarbetare och ingår i affärsområde Mätning. I vårt uppdrag ingår att kontrollera säkerhetsutrustning och verktyg som används i fält. Verksamheten innebär resor och självständigt arbete ute hos kund. Du ska räkna med att 3-4 hotellnätter i veckan.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du är med och bidrar till att skapa säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen.

Din roll som Verktygsprovare
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kontroll av säkerhetsutrustning och verktyg
  • Registrering av utrustning i besiktningsdatabas

Dina kvalifikationer som Verktygsprovare
  • Gymnasieutbildning teknik, el eller motsvarande erfarenhet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av service och installation av el- och mekutrustning

Som person ser vi att du är självgående och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Du är noggrann, strukturerad och väl medveten om vikten av rätt kvalitet i arbetet. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

Placeringsort: Vi söker en person i regionen kring Västerås, Uppsala, Eskilstuna. Placeringen är hemstationering.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Per Lindgren, 072-7074491. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (14 dagar kvar)