Underhållsingenjör till Forsmarks Kraftgrupp

Underhållsingenjör till Forsmarks Kraftgrupp

Brinner du för projektfrågor och har ett intresse av att leda andra? Har du erfarenhet av utvecklingsarbete inom underhåll? Då kan du vara den vi söker!

Förnyelsegruppen ansvarar för komponentersättningsfrågor vilket innefattar identifiering, prioritering, planering och framtagning av komponentkvalificeringar. Gruppen arbetar även med strategier och analyser för underhållsutveckling.

Nu söker vi en aktivitetsansvarig till förnyelsegruppen. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande roll. Våra utmaningar är att bedriva utbyten av äldre utrustning till ny utrustning. Du blir ansvarig för att hålla ihop utbytet av utrustningen. Uppdragets art kan vara allt från byte av komponenter inom el och mekanik till kontrollutrustning. Gruppen består av ett 15-tal kompetenta män och kvinnor som brinner för utvecklingsarbete och som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Arbetsuppgifter
Som aktivitetsansvarig blir din främsta uppgift att på ett optimalt och effektivt sätt driva uppdrag och projekt. Du arbetar nära teknik, drift och underhåll samtidigt som du tar i anspråk och engagerar tillgängliga resurser för att nå bästa resultat. Dina uppdrag drivs i projektform med dig som ledare. Det innebär att du har ansvar för allt från tidplan och ekonomi till resurser och uppföljning. Till din hjälp har du ett gäng engagerade och drivna kollegor.

Kvalifikationer
  • Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning alternativt gymnasieingenjörsexamen med relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet som ledare, gärna som projektledare eller delprojektledare
  • Du har ett brett tekniskt kunnande och vana att driva utvecklingsfrågor
  • Erfarenhet från underhålls- eller driftverksamhet på ett kärnkraftverk eller inom processindustri
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och i skrift
För att lyckas i rollen behöver du vara en positiv och engagerad ledare som vet hur man överför den energin till sina projektmedlemmar för att nå bästa resultat. Du är en trygg person med god självinsikt. Då arbetet innebär både nära kontakter och dialog med såväl övriga enheter inom företaget samt externa kontakter behöver du vara kommunikativ och ha lätt för att uttrycka dig väl. Vi tror att du gillar att ta egna initiativ, är strukturerad och ser samarbete som en framgångsfaktor.

Vi erbjuder dig
En spännande roll inom en intressant och utvecklande verksamhet. En tjänst hos oss kan vara första steget till en karriär i en av Europas största energikoncerner!

Placeringsort
Forsmark

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 24 mars. Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag!

För ytterligare information
Om tjänsten – Rekryterande chef Lars-Åke Isaksson, 070-678 23 81
Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Åsa Lindwall, 070-304 33 66.

Fackliga representanter
Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström, Anders Karlsson
Ledarna – Arvo Jelekäinen, Kenneth Stensson
SEKO – Roger Persson
Unionen – Robin Carlberg
Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.sewww.osthammar.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)