Skogsinspektor

Skogsinspektor

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer?

Affärsområde Skog & Mark söker nu skogsinspektor till Uppsala. Vi som arbetar inom Skog & Mark genomför skogliga projekt på Vattenfalls och andra ledningsägares anläggningar. Projekten består i huvudsak av underhåll och breddningar av befintliga skogsgator samt skogligt intrång vid nybyggnation av kraftledningar.

Din roll som Skogsinspektor
Arbetet innebär att du kommer att vara kontaktyta mot kunder, markägare, entreprenörer och olika myndigheter. Du kommer även delta vid och ansvara för förhandlingar med markägare och andra intressenter. Som skogsinspektor hos oss kommer du bland annat att arbeta med projektledning, värderingsfrågor rörande skog och åkermark samt anbudsräkning och uppföljning. Tjänsten innefattar resor främst inom avdelningens geografiska område med övernattningar vid längre avstånd.

Som Skogsinspektor behöver du följande kvalifikationer
  • Skoglig utbildning; skogsingenjör, skogsmästare eller jägmästare, gärna med biologisk inriktning
  • Vi ser gärna att du har förhandlingsvana
  • Du har praktisk erfarenhet av att arbeta inom området och det är meriterande med erfarenhet från elkraftsbranschen
  • Du talar och skriver svenska, gärna också engelska
  • Det är ett krav att du har god datorvana
  • B-körkort är också ett krav
För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen, besitter du en mycket god social förmåga. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Carlsson 072-453 56 19.

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sarah Lashari, sarah.lashari@vattenfall.com .

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort är Uppsala

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 27 januari 2019. Löpande urval kan komma att tillämpas.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 10 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se