Projektledare

Projektledare

Vattenfall Värme söker Projektledare.

Var med och skapa en fossilfri framtid! Hos oss får du vara med och skapa ett hållbart energilandskap med fjärrvärmenätet som en möjliggörare. Vattenfall AB Värme Uppsala driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Uppsala och Knivsta kommun. Området är expansivt och vi jobbar aktivt med att vara förstahandsvalet för kunden. Vi behöver nu förstärka vår projektgrupp och söker därför två projektledare till Grid Construction.

Som Projektledare kommer du att arbeta med
  • Projektledning av byggnationsprojekt på distributionsnäten i Uppsala, Storvreta och Knivsta
  • Byggledning, där du ansvarar för att projekten byggs med rätt kvalitet till rätt kostnad
  • Säkerhet-, hälsa- och miljöfrågor inom dina projekt
  • Utveckling av verksamheten och förbättring av våra processer
Som Projektledare har du följande kvalifikationer
Vi söker dig som har ett intresse för energibranschen och har arbetat med projektering, bygg- eller projektledning inom fjärrvärme-, bygg- eller anläggningsindustrin tidigare. Relevant akademisk examen är meriterande.

För rollen är det viktigt att du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och en tydlig kommunikation. Du har en naturlig förmåga att motivera och driva projekt framåt. Högt säkerhetstänk och god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. God datorvana krävs då rollen innebär arbete i bland annat Officepaketet och SAP. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar med nya byggtekniker, digitalisering och en expansiv marknad. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johanna Walterson, 0705328639. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 25 November 2018. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller efter sista ansökningsdatum.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.