Projektledare inom lokalnät - Vattenfall Services

Projektledare inom lokalnät - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi söker projektledare inom lokalnät till Uppsala, Östhammar eller Norrtälje.

Din roll som Projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för lokalnätsprojekt 0,4 -50 kV. Du leder medarbetare, underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.
  • Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.
  • Delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt.
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.
Dina kvalifikationer som Projektledare
  • El-tekniskt utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet
  • KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande.
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten
Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande och har erfarenhet av AMA-koder, EBR.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar projekt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Per Hammarbäck, tfn 072-228 49 56. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Uppsala, Östhammar och Norrtälje. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 februari 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (4 dagar kvar)