Projektadministratör sökes till Vattenfall services i Uppsala!

Projektadministratör sökes till Vattenfall services i Uppsala!

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Hantera ärenden i vårt ärendehanteringssystem
  • Boka tider med slutkunder för att komma åt mätaranläggningar
  • Kvalitetskontrollera återrapportering från tekniker
  • Hjälpa projektledare med diverse administrativa uppgifter tex flytta slutdatum i vattenfalls egna ärendehanteringssystem och affärssystem
Tjänsten är ett föräldravikariat som beräknas starta första april och sträcker sig till sista augusti år 2020.

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom administration eller ekonomi och gärna har ett teknikintresse. Förslagvis har du en utbildning inom ekonomi eller administration och har en god excel vana. Som person söker vi dig som har ett stort engagemang samt arbetar långsiktigt, organiserat och fokuserat med ett eget driv.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 12 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall Service är ett av Sveriges ledande företag inom el- och energisektorn. Vi utför underhållstjänster till nät- och energibolag, industrier, kommuner och landsting i hela Sverige.
Nu ska vi utöka vårt team i Uppsala och söker en projektadministratör till ett av underhållsteamen. Vi söker dig med en administrativbakgrund med ett stort intresse för administration.
Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!