Anläggningsarbetare till Uppsalahem

Anläggningsarbetare till Uppsalahem

Ditt uppdrag hos oss
Som anläggningsarbetare på Uppsalahem har du varierande arbetsuppgifter som du utför självständigt eller tillsammans med dina kollegor. Du blir en del av ett härligt team som bland annat ansvarar för att underhålla våra park- och lekplatser, beskära bukar och träd samt vid behov snöröja/sanda. Utomhusmiljön är viktig för våra hyresgäster och ditt uppdrag är betydelsefullt för deras trivsel och därmed för Uppsalahem.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna med inriktning inom mark och anläggning eller transport. Du har gärna viss erfarenhet av anläggningsarbete, exempelvis plattsättning, trädgårdsanläggning samt mindre snickeri- och smidesarbeten. Du har körkort för bil och lastbil och gärna vana av att hantera entreprenadmaskiner och andra motordrivna arbetsredskap. Är du dessutom behörig att köra lastbilskran är det ett plus.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar. Självklart satsar vi också på friskvård. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna må bra på jobbet.

Vi är Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och är bra på att tänka nytt? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Nyfiken?
Hos oss arbetar du vardagar 07.00 - 16.00. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående.

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta vår HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778 eller Arbetsledare Tarmo Haapala, 018- 727 35 09. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-04.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Uppsalas ledande bostadsbolag med cirka 17000 bostäder, inklusive Studentstaden. Totalt har nästan 30 000 Uppsalabor sin bostad hos oss i områden runt om i hela Uppsala. Med vår långsiktiga och målinriktade förvaltning skapar vi trygga och härliga miljöer där många vill bo. Vi har hem för olika, hem för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, nagelbitare, blöjbärare, byxor med pressveck, baksmällor och grönafingrar. Sedan 1946 har vi byggt fler än 20 000 bostäder och är en av Uppsalas största byggherrar.