Uppsalahem söker uthyrare

Uppsalahem söker uthyrare

Vad gör en uthyrare på Uppsalahem?
Tillsammans med övriga uthyrare på Uppsalahem och Uppsala Bostadsförmedling hanterar du hela uthyrningsprocessen, från uppsägning av hyresavtal till kontraktsskrivning. Du har mycket kundkontakt via telefon, e-post och inbokade kundbesök. I rollen ingår också andra administrativa arbetsuppgifter som exempelvis att ta boendereferenser, marknadsföra lediga objekt på webb och sammanställning av information i interna system. Även informationsmöten och visningar av nyproduktion kan förekomma. Utöver detta ingår det i arbetsuppgifterna att stötta verksamheten i övriga förvaltningsärenden.

Som uthyrare på Uppsalahem kommer du bland annat att:
  • Ta emot och registrera uppsägningar av hyresavtal
  • Publicera lediga bostäder via Uppsala Bostadsförmedling
  • Godkänna nya hyresgäster enligt företagets uthyrningspolicy
  • Förbereda och skriva avtal med nya hyresgäster
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som har en utbildning inom hyresjuridik och/eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och god kännedom om bostadsmarknaden. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och känner dig trygg i din kompetens. Som uthyrare har du ett nära samarbete med andra kollegor inom och utanför företaget och det därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. För att trivas i rollen krävs att du är kundfokuserad och ditt arbetssätt präglas av struktur och ordning och reda. Det är en förutsättning att du har mycket god vana av att arbeta med dator och telefon som arbetsverktyg.

Mer information om tjänsten!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Kontakta gärna fastighetschef Rigder Nylund, tel. 018-727 36 26 eller Yasmine Hollsten, HR-generalist 018-727 36 07 om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2018-11-23.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.
Mer info
Kontaktperson Rigder Nylund
Telefon 018-727 36 26
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uppsalahem.se
Sista ansökningsdag 23 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra 15 500 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.