Uppsalahem söker injusterare

Uppsalahem söker injusterare

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden.

Som injusterare har du en central roll för att säkerställa våra byggnaders status och ansvarar för den periodiska skötseln av fastigheternas värmesystem. Du injusterar radiatorsystem, VVC-system och kretsar för ventilation samt värmeåtervinning. Arbetet sker oftast i ett team om två personer, men utförs även individuellt.

Hjälpa till vid energipotimering och delta i projekt ingår i dina arbetsuppgifter. Du bistår även med att säkerställa att arbeten som utförs i våra system planeras och görs rätt, både avseende urtappning, uppfyllnad, luftning och avgasning. Utföra enklare energijakt såsom ta fram brister och fel och ge förslag på hur man ska åtgärda dessa och även utföra enklare åtgärder ingår också.

Övriga arbetsuppgifter är bland annat:
  • Byta termostater och min-max-begränsa dem
  • Beräkna system inför injustering när så behövs
  • Märka upp system där det saknas märkning
  • Sköta spolningar och luftningar samt avgasning av alla systemtyper
  • Bistå med lösa problem med värme och ventilation av mer komplex art
  • Dimensionera och köpa in växlare och pumpar mm när vi behöver byta dem och se till att de byts
  • Utföra enklare rörjobb, tex byta enstaka ventiler mm
Kompetensprofil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot driftteknik och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Du är teknisk intresserad, tycker om att arbeta praktiskt och gillar att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter och finner nöje/lugn i det.

För att trivas i tjänsten Man skall arbeta noggrann och kan utföra administration avseende dokumentera det som görs på definierat sätt.

Du har erfarenhet av arbete inom serviceyrke med hög grad av kundkontakt och du är duktig på att möta människor och förklara vad man gör och varför.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav. Har du arbetat med fastighetsförvaltning och har förståelse för fastighetstekniska system är det meriterande. Likaså om du kan hantera mätutrustning och verktyg för förekommande arbetsuppgifter

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta gärna Björne Gustavsson, arbetsledare, tel. 018-727 37 93 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, tel. 018-727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-05.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uppsalahem.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.