Uppsalahem söker elektriker

Uppsalahem söker elektriker

Om tjänsten
Som elektriker hos oss arbetar du självständigt med service i Uppsalahems bostadsbestånd och har alltid kundens bästa i fokus. Du arbetar i våra hyresgästers hem och i våra lokaler. Arbetsuppgifterna är varierande och du jobbar till exempel med service, underhåll, reparationer, ombyggnationer och installationer i våra fastigheter.

Dina arbetsorder får du genom vårt ärendehanteringssystem direkt i din telefon/surfplatta. Arbetsdagen planerar du själv eller tillsammans med dina kollegor på avdelningen. Du samarbetar med flera olika funktioner internt och även med externa underentreprenörer.

Din kompetensprofil
Vi söker dig med elektrikerbehörighet och flera års erfarenhet av arbete som elektriker inom service och/eller nyproduktion. Det är starkt meriterande om du har BB1 behörighet.

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du gillar att kommunicera med människor och är kundorienterad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta både i grupp och att arbeta självständigt. I rollen som elektriker hos oss krävs en god struktur och planeringsförmåga samt flexibilitet. Du har god muntlig och skriftlig vana i svenska. B-körkort är ett krav.

Vidare är du en prestigelös problemlösare med intresse för elteknik och har ett professionellt sätt att arbeta med kundservice såväl internt som externt. Du är målfokuserad med stark initiativförmåga och har stort fokus på säkerhet och energieffektivisering. För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta i team med andra yrkesgrupper och ha en förmåga att se helheten.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Kontakta gärna Göran Bostrand, Arbetsledare, 0722-34 97 97 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist, 018-727 36 07 om du har frågor om tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka gärna därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-06-07 via Uppsalahems hemsida www.uppsalahem.se/jobb.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uppsalahem.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.