Uppsalahem söker besiktningsansvarig

Uppsalahem söker besiktningsansvarig

Om tjänsten
Som besiktningsansvarig utför du besiktningar hos Uppsalahems hyresgäster vid utflytt eller byten för att säkerställa att lägenheterna kan hyras ut till ny hyresgäst i enlighet med Uppsalahems kvalitetsmål. Du gör en okulär besiktning av lägenhetens ytskikt, tillhörande utrustning och kvalitetsgranskar utförda arbeten så att de är fackmannamässigt utförda. Du dokumenterar brister och jämför nuvarande status i förhållande till föregående besiktningsprotokoll för att avgöra vad som är normalt slitage.

Besiktningsansvarig genomför också visningar av lägenhet om blivande kund så önskar, även städbesiktningar kan förekomma. Du arbetar i nära samarbete med övriga medarbetare på förvaltningen med övrigt förekommande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att kontrollera och uppdatera fastighetssystemet (Xpand) med uppgifter från besiktningen. I rollen ingår beslut om åtgärder som behöver göras som är i linje med lägenhetens långsiktiga underhållsplan. Du ansvarar även för beställning av dessa åtgärder och debiterar kund för tidigarelagt underhåll.

Kompetenskrav
Vi söker dig med gymnasial utbildning, företrädesvis en hantverkspraktisk utbildning inom snickeri, el eller VVS. Du har flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen och arbete med kunder, service och administration. Vidare ser vi att du har goda muntliga och skriftliga färdigheter i både svenska och engelska samt god datavana. Du kan argumentera och lämna ett negativt besked på ett positivt sätt. Har du förhandlingsvana och intresse för fastighetsteknik är det meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen bör du vara lösningsorienterad och ha lätt för att prioritera och organisera ditt eget arbete. Du trivs i mötet med hyresgäster och har förmågan att balansera krav och förväntningar samt har en gedigen känsla för service och bemötande.

Mer information om tjänsten!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Kontakta gärna fastighetschef Björn Eriksson, tel. 018-727 34 04 eller Yasmine Hollsten, HR Generalist 018-727 36 07 om du har frågor om tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan senast 2018-11-23.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.
Mer info
Kontaktperson Björn Eriksson
Telefon 018-727 34 04
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uppsalahem.se
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra 15 500 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.