Är du Uppsalahems nya arbetsledare till vår fordonsverkstad?

Är du Uppsalahems nya arbetsledare till vår fordonsverkstad?

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag – nästan var sjätte Uppsalabo bor i någon av våra 17 000 bostäder. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med vår ägare Uppsala kommun, för en bättre och mer hållbar framtid. Hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.

Är du vår nya arbetsledare som vill vara med och leda Uppsalahems team och arbete på vår fordonsverkstad?

Om tjänsten
Avdelningen Bostadsservice är Uppsalahems interna specialistavdelning inom felavhjälpande service, driftsfrågor och underhållsarbeten. Avdelningen består av ett fyrtiotal specialister fördelat på olika områden. Hit hör även fordonsverkstaden.

Som arbetsledare ansvarar du för att utveckla, planera och följa upp det dagliga arbetet för dina tre medarbetare på fordonsverkstaden. Våra stora utmaningar blir dina mest spännande arbetsuppgifter, hur skall våra transporter vara relevanta och hur vi skall minska vår belastning på omgivningen? Denna utveckling inbegriper fordonsteknik, miljöfrågor och digitalisering samt ett stort mått av nyfikenhet och ödmjukhet. Vi vill tänka stort och nytt och vi vill att du tänker med oss!

I dina arbetsuppgifter ingår att förvalta värdet av våra fordon på 55 miljoner, optimera vår interna process för fordonsanskaffning och avyttring samt arbeta för en effektiv transportlogistik. Hållbarhetsfrågan är viktig för oss och 2020 skall vi vara fossilfria för personbilar och 2023 skall vi vara fossilfria för alla arbetsredskap enligt våra ägares direktiv.

Du ansvarar för att inom ditt arbetsområde bryta ner verksamhetsplanen i konkreta aktiviteter. I ansvaret ingår bland annat ekonomi, arbetsmiljö och hållbart utförande. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt se till att våra mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet uppnås.

Kompetensprofil
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning och som har jobbat några år som tex Fleet Manager/Coordinator eller liknande. Vi ser att du har erfarenhet inom arbetsledning och känner dig trygg i din roll som chef. Du har ett tekniskt intresse och kunnande som du kan applicera på fordon, maskiner och arbetsredskap av olika typer.

Vi söker dig som är trygg i din administrativa förmåga och som samtidigt är nyfiken på och har kraft att driva utvecklingen för hur vår fordonsverkstad och fordonsflotta skall fungera de närmaste 10 åren. Att vi skall verka för ett hållbart utförande av våra tjänster samtidigt som vi upprätthåller god service är en självklarhet för dig.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Samtidigt är du en drivande och tydlig ledare som arbetar på ett inkluderande sätt. Du är en solklar bärare av bolagets värderingar som du lever och arbetar efter. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Självklart är du även lyhörd och bra på att utveckla både medarbetare och arbetsprocesser. B-körkort är ett krav.

Mer Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta gärna chef Bostadsservice Johan Andersson, tel. 018-727 31 42 eller HR Generalist Yasmine Hollsten, tel. 018- 727 36 07. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senast 2019-12-31.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare och i vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på hållbarhetsfrågor. På Uppsalahem är vi stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som främjar mångfald och tar tillvara på olikheter.
Mer info
Kontaktperson Johan Andersson
Telefon 018-727 31 42
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uppsalahem.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.