Vikariat november-december 2019 Kundservicemedarbetare

Vikariat november-december 2019 Kundservicemedarbetare

Vi söker nu en vikarie under november och december som Kundservicemedarbetare till MediaMarkt Uppsala.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kundservicemedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedisk. Du agerar som MediaMarkt´s ansikte utåt och ser till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Det dagliga arbetet i kassan och informationen innebär att du tar emot kunder och hjälper dem vidare, registrerar försäljning av varor och hanterar försäljning av tillbehör och tjänster. I vår servicedisk arbetar du med att ta emot serviceärenden och varubyten.

Tjänsterna är på deltid och vikariat under november och december 2019 med en eventuell förlängning.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker även dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?

Som Kundservicemedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Ansöker gör du genom att klicka på "ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Per Geijer, geijerp@mediamarkt.se. Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi genomför intervjuer löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-10-31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?