Butikssäljare Beijer sommar Uppsala

Butikssäljare Beijer sommar Uppsala

Söker du ett sommarjobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Uppsala söker nu butikssäljare som ska stärka teamet under sommaren mellan veckorna 27-33. Start för tjänsten är vecka 25, önskvärd start innan för optimal introduktion. Ta chansen och bli en del av Team Beijer i dag!

Rollbeskrivning

Som butiksäljare arbetar du huvudsakligen med att stötta och hjälpa våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

Som butiksäljare på Beijer:
  • Bemöter du våra kunder både i butik, kassa och i vår Drive-In
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig som är minst 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete sedan innan. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor. Vi önskar att du som söker är flexibel i dina möjligheter att arbeta enligt olika scheman hela sommaren.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige.

Tjänsten startar v. 25 fram tills v. 33. Vi söker dig som kan arbeta heltid eller deltid under dessa veckor. Du erbjuds även arbetsmarknadsmässig lön och villkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Uppsala.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan i dag.Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Sökord: Butikssäljare, lagersäljare, kassaarbetare, butik, lager, företagsförsäljning, säljare, försäljning, byggmaterial, orderhantering, leverans, offert, kundkontakt, retail, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland