Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du leder arbetslaget och ger tydliga riktlinjer, motiverar andra och ger dem möjlighet till utveckling.
Som ledare är det viktigt att du skapar laganda och visar respekt för andras åsikter. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer VD, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll.

Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap. Som arbetsledare fokuserar du på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet. Du tar initiativ, löser problem och gillar att ha kontakt med kunder och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare och/eller har relevant utbildning. Du behöver vara positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för arbetet. Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du har god datorvana och en förmåga att arbeta strukturerat med planering samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du är självgående, lösningsorienterad har en god samarbetsförmåga och bidrar gärna med egna idéer.

Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål. Vi förutsätter också att du har körkort. Meriterande är om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vi erbjuder trygga anställningar. Bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Att bli en del av Nordens största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag. Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@motum.se senast den 31 mars. Ange referens "Lyftservice"

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Lyftservice AB är ett svenskt företag etablerat 1986 och verksamt främst i Uppsalaregionen samt norra Stockholmsområdet. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Uppsala Lyftservice är en del av Motum- koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss, Hisscentralen,Vinga Hiss, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Motum Hiss Syd och Motum Port i Mälardalen.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.