Uthyrare till fastighetsbolag i Uppsala - Projektanställning

Uthyrare till fastighetsbolag i Uppsala - Projektanställning

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun, bland annat
Gottsunda Centrum. Läs mer om vår verksamhet på uppsalafastighets.se.
Nu etablerar vi Gottsunda Kontorshotell och vi söker dig som på heltid vill ägna dig åt att hyra ut arbetsplatser i detta toppmoderna kontorshotell. Anställningen är en projektanställning fram till sommaren 2020.
Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bearbeta marknaden genom olika säljkanaler och du kommer att genomföra visningar av lokalerna. Du ingår i ett uthyrningsteam som arbetar med att hyra ut bolagets vakanta lokaler där ditt specialområde blir Gottsunda Kontorshotell.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning – kanske har du en examen från högskola inom försäljning eller marknadsföring. Kanske är du utbildad fastighetsmäklare. Även annan utbildningsbakgrund kan vara möjlig. Vi ser gärna att du har något eller några års arbetslivserfarenhet in om relevant område.

För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera, såväl med kollegor som med blivande hyresgäster.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och på engelska är krav för befattningen. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav för befattningen. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Anställning
Tjänsten är en projektanställning på sex månader med placering vid bolagets huvudkontor i Uppsala.

Tillträde 1 januari 2020 eller den tidpunkt som överenskoms.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 16 december 2019. Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande varför du bör söka jobbet snarast. Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till jobb@uppsalafastighets.se. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Anna Bjurström på telefon 073-833 85 40.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Bjurström
Telefon 073-833 85 40
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.uppsalafastighets.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Kommuns Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter i Uppsala. Vår drivkraft är att skapa naturliga mötesplatser för människor i våra stadsdelscentrum. Mötesplatser där man kan handla livsmedel, uträtta ärenden, äta och umgås.