Teknisk förvaltare låssystem till Uppsala kommun

Teknisk förvaltare låssystem till Uppsala kommun

Är du specialist eller sakkunnig inom lås och mekanisk säkerhet och på jakt efter en ny utmaning? Har du dessutom erfarenhet av arbete med låssystem och projektering? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som teknisk förvaltare av låssystem till oss på fastighetsstaben! Välkommen med din ansökan!

Fastighetsstaben ansvarar för att tillhandahålla ändamålsenliga, hållbara och kostnadseffektiva lokaler och bostäder till nämnderna. Genom både lång- och kortsiktig planering av lokal- och bostadsbestånd stödjer Fastighetsstaben nämnderna i utvecklingsarbetet och ökar deras förutsättningar att fokusera på kärnverksamheten. Fastighetsstaben säkerställer att tillgänglighetsperspektivet tas om hand vid beslut om nyproduktion eller större fastighetsrenoveringar.

Fastighetsstaben ombesörjer att det egenägda fastighetsbeståndet brukas och förvaltas på ett ändamålsenligt, hållbart och kostnadseffektivt vis. Fastighetsstaben utgör motpart till hyresvärd vid inhyrningar och representerar samtliga nämnder i fastighetsrelaterade frågor. Fastighetsstaben sköter avtalshantering samt säkerställer att lokaler och bostäder förvaltas enligt avtal. Genom att utveckla den ekonomiska uppföljningen av kommunens fastigheter skapas ökad kostnadskontroll på förvaltningsnivå.

Ditt uppdrag
I arbetet som teknisk förvaltare av låssystem ingår i huvudsak att ta fram och förvalta låssystem. Det ingår även följande arbetsuppgifter:
  • Upprättande av låsscheman och låssystem
  • Styra, samordna och följa upp lås-, larm- och passagearbeten
  • Avropa tjänster och varor
  • Bistå som sakkunnig vid: upphandlingar, besiktningar, avrop av tjänster och varor
  • Sakgranska bygghandlingar
  • Ta fram förfrågningsunderlag
  • Upprätthålla och ajourhålla dokumentation om låssystemen
  • Nödutrymningar efter verksamhetens krav
  • Kunna göra kostnadskalkyler
  • Bred kundkontakt
Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna förvaltarutbildning och utbildning i Key control eller liknande system. För att lyckas i arbetet ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med låssystem och projektering. Dessutom har du erfarenhet av att upprätta och underhålla låssystem som låssystemsansvarig, att vara ute på fält och nyckelhantering. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom projektering av lås, larm och passage, av Key Control eller utbildning och/eller erfarenhet av passagesystem.

Du är specialist eller sakkunnig inom lås och mekanisk säkerhet, hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift, har B-körkort och kunskaper i Office 365. Är du dessutom kunnig inom BBR och AFS regelverk ser vi det som positivt.

Som person är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vidare är du flexibel och ser möjligheter i förändringar och har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
För hela annonsen besök uppsala.se

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information
Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan "Sök jobbet".

För dig med skyddad identitet
Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uppsala.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren