Strateg till vård- och omsorgsförvaltningen

Strateg till vård- och omsorgsförvaltningen

Har du erfarenhet av arbete med analyser och av systematisk uppföljning? Vill du vara med och göra skillnad för Uppsalas kommuninvånare? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som strateg på enheten avtal och marknad. Sök tjänsten redan i dag!

Ditt uppdrag
Som strateg kommer du att vara avtalsansvarig, i rollen ingår att ansvara för att planera, genomföra, analysera och dokumentera uppföljningar och upphandlingar. Det ingår även att samverka med olika interna och externa intressenter samt ansvara för kvalificerade utredningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har akademisk utbildning på minst kandidatnivå. Rollen kräver att du har erfarenhet av arbete med analyser och av systematisk uppföljning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, av arbete med offentlig upphandling, av arbete inom vård och omsorg och/eller hälso- och sjukvård. Du behöver även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Upplysningar
För hela annonsen besök uppsala.se

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan "Sök jobbet".

För dig med skyddad identitet
Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uppsala.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren