Platschef till Uppsala Fastighetstjänst

Platschef till Uppsala Fastighetstjänst

Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Poolia söker nu för Uppsala Fastighetstjänsts räkning en självgående, driven och strukturerad platschef med känsla för ordningssinne. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Uppsala fastighetstjänst har idag 13 snickare där målet är att utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta medarbetare. Din uppgift är att utveckla och driva byggverksamheten.

Arbetsuppgifter:
  • marknadsföra, offerera
  • planera, leda och utföra byggprojekt
  • daglig samordning med kunder och underentreprenörer
  • engagera och inspirera arbetslaget i det dagliga arbetet
  • ansvara för miljö- och arbetsmiljösamordning
  • personalansvar för yrkesarbetare inom byggverksamheten.
Om dig

Vi ser att du som söker har erfarenhet av arbetsledning samt vana att arbeta mot kommersiella kunder inom bygg- och fastighetsbranschen. Du har en byggnadsteknisk utbildning eller hantverksbakgrund. Vidare ser vi att du är flexibel gentemot kunder, har erfarenhet av att offerera samt god datavana i Officepaketet. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Som person ser vi att du är engagerad, kommunikativ och driven. Då rollen innebär att du är företagets ansikte mot kunden är det viktigt att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare. Stor vikt läggs även vid noggrannhet och flexibilitet, då dessa egenskaper också ger kundnöjdhet.

Om Uppsala fastighetstjänst

Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter, kommun som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder.

Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Vidareutbildning som kan krävas för arbetet erbjuds vid behov. Uppsala Fastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.