Vi söker nu en Arborist.
Vi vill att du har dokumenterad utbildning som arborist eller motsvarande kompetens och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Du kommer att ingå i gruppen av arborister som arbetar med trädvård, du kommer också vara med där vi nyanlägger. Då företaget expanderar och vi har många olika typer av trädgårds- och fastighetsskötselarbeten förekommer många olika typer av arbete varför vi söker dig som är flexibel och inte rädd för förändring och nya uppgifter.

Personliga egenskaper:
Du liksom alla andra som arbetar på Uppsala Fastighetstjänst är företagets ansikte mot kunden varför en av dina viktigaste egenskaper måste vara att du är positiv, utåtriktad och engagerad. Varje person du möter under arbetsdagen kan vara en tänkbar kund eller uppdragsgivare.
Vi lägger även extremt stor vikt vid noggrannhet och flexibilitet, då även detta är egenskaper som ger kundnöjdhet.
Du bör ha goda kunskaper inom växtkännedom, trädets anatomi, biologi, livsmiljö samt beskärning av träd och buskar. Man bör ha god fysik, kunna klättra i träd på säkert sätt samt arbeta på höga höjder. Erfarenhet av planering och anläggning av trädgårdsytor är meriterande.

B-körkort är ett krav, BE eller C är meriterande.
Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i familjen och laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl anställda som kunder. Våra anställda har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande.

Vidareutbildning som kan krävas för arbetet erbjuds vid behov.
Uppsalafastighetstjänst eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet
6 månaders provanställning tillämpas

Kontaktpersoner
Tobias Wennberg, 0708-23 10 90, Tobias.Wennberg@uftab.se

Ansökan
Vid rätt sökande kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via epost: Tobias.Wennberg@uftab.se

Arbetsgivare
UPPSALA FASTIGHETSTJÄNST AB
Skebogatan 2
75228
UPPSALA
Tel: 0708-23 10 90
E-post: Tobias.Wennberg@uftab.se
Mer information på http://www.uppsalafastighetstjanst.se
Besöksadress
Skebogatan 2
752 28 UPPSALA
Mer info
Kontaktperson Tobias Wennberg
Telefon 0708-23 10 90
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://uppsalafastighetstjanst.se
Sista ansökningsdag 30 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. För mer information om företaget se vår hemsida http://www.uppsalafastighetstjanst.se eller besök oss på Facebook, http://www.facebook.com/uppsalafastighetstjanst