Verkstadscoach Skadeverkstad

Verkstadscoach Skadeverkstad

Har du intresse för service och ledarskap och vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker. Vi söker en verkstadscoach till Upplands Motor och vår skadeverksamhet.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Som ledare på Upplands Motor arbetar vi enligt värdeorden enkelt, omtänksamt och engagerat och som Verkstadscoach är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I den här rollen arbetar du både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, motivera, coacha och utveckla medansvariga i vår skadeverksamhet i det dagliga arbetet för att på så sätt driva utvecklingen framåt och kontinuerligt förbättra.

Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medansvariga. Att utveckla verksamheten tillsammans med verkstadschefen genom att medverka i budgetarbetet, planera semestrar organisera och genomföra avdelningsmöten och medarbetarsamtal i samråd med verkstadschef och att arbeta med merförsäljning är självklara uppgifter.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är resultatdriven och brinner för att driva verksamheten och våra medarbetare framåt. Du vet att nöjda kunder får man genom motiverade medarbetare och det är genom ett coachande ledarskap du når framgång. Vi tror att du som söker har erfarenhet av ledarskap och intresse av att lyckas genom att leda andra. Du har god kunskap om produktionsdrift och förstår affären. Har du tidigare erfarenhet av coaching eller motiverande samtal är det meriterande.

God datorvana, någon form av teknisk gymnasieutbildning och körkort B är ett måste. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska. Har du erfarenhet av Cabas och/eller är har utbildningsnivå motsvarande nivå 4 för Volvo är det starkt meriterande.

Personliga egenskaper
  • Resultatfokuserad
  • Strukturerad och processinriktad
  • Serviceinriktad
  • Relationsskapande
Vi ser också att du behöver ha integritet i ditt ledarskap, vara engagerad och ha förmågan att entusiasmera dina kollegor så att vi tillsammans utvecklar vår anläggning i rätt riktning.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 28/2 2021. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med en omsättning på drygt 5 miljarder kronor och 800 anställda. Vi vill vara ett av Sveriges ledande serviceföretag och stå för nytänkande i branschen. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar och lastbilar från Volvo, Renault, Ford och Dacia på flera anläggningar inom Stockholmsregionen till en bred kundbas.

Upplands Motors framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Kontaktperson Lars Söderquist
Telefon 018-160262
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.