Personlig servicetekniker till Volvo Uppsala

Personlig servicetekniker till Volvo Uppsala

Vi är idag ett glatt team med stark sammanhållning och med ledare som stöttar och fokuserar på teknikernas personliga utveckling. För oss är det viktigt att varje individ får rätt förutsättningar att lyckas och utvecklas i sin yrkesroll. Vill du ta nästa steg i din karriär som mekaniker/tekniker ser vi fram emot din ansökan.

Vi är certifierad VPS (Volvo personlig service) verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST (Personlig servicetekniker) koncept. Den stora skillnaden från tidigare är att du som Personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Personlig servicetekniker arbetar du med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. reparationer och felsökning, fakturering och inbokning av kunder. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system. Eftersom du bokar in alla dina kunder själv har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Vem är du?
  • Lagspelare
  • Service- och kundfokuserad
  • Strukturerad och administrativt lagd
Vad kan du?

Du har minst tre års yrkeserfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker. Om du tidigare jobbat med Volvo och systemet Tacdis är det en stor fördel. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Fordonsteknisk utbildning och körkort B är ett krav

Vi erbjuder

Ett spännande arbete i en modern och fräsch verkstad med den senaste utrustningen och ett arbete där du kan vara med och påverka. Vi satsar därför mycket på kompetensutveckling och vill att du hela tiden ska växa och lära dig mer inom ditt område. Vårt mål är att Upplands Motor ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål - och alla ska trivas! Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som vår personalförening arrangerar. Många av våra medansvariga börjar sin morgon med att äta frukost gemensamt och avslutar någon kväll i månaden med att mecka på sina egna bilar.

Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vad kan du?
Du har minst tre års yrkeserfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker. Har du en fordonsteknisk gymnasieutbildning är det mycket meriterande. Om du tidigare jobbat med Volvo och systemet Tacdis är det en stor fördel. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

Om oss

Upplands Motor är ett av Sveriges mest kundfokuserade bilföretag med unika servicekoncept. Ett familjeägt bolag med cirka 800 anställda. Bolaget erbjuder service- och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar av märkena Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz.
Verksamheten omsätter ca 5 miljarder kronor. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad, Danderyd, Södertälje, Länna och i Kista där huvudkontoret ligger.

Med utgångspunkt i värderingarna Enkelt-Omtänksamt-Engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder i vardagen, på jobbet och allt däremellan. För mer info välkomnar vi dig till
http://www.upplandsmotor.se/

Välkommen till Upplands Motor! Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Motor är ett modernt familjeägt bolag som säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar; Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes-Benz. Målet är att vara Sveriges bästa serviceföretag år 2020.