Däckmontör

Däckmontör

Vi söker Däckmontör
Vi på Bildemo behöver omgående stärka upp vårt team med en däckmontör på heltid. På Bildemo är vi idag 60 personer som samarbetar nära med varandra och tar ett gemensamt ansvar för vårt företag.

Vi vänder oss till dig som gillar att ge bra kundservice och samtidigt arbeta med kroppen. Du är praktiskt lagd och gillar att jobba med människor och bilar.

Som däckmontör på Bildemo kommer du att ta emot kunder som har bokat tid samt drop-in-kunder. I dina uppgifter ingår montering av däck och fälgar, balansering av däck och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckservice.

Vem söker vi?
Du är en praktisk person som inte har "tummen mitt i handen". Vi ser gärna att du har ett bilintresse och har erfarenhet av att byta däck. Eftersom jobbet är bitvis tungt är det viktigt att du har god fysik och eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med goda kunskaper i svenska.

Har du erfarenhet från bil- eller gummiverkstad är det meriterande men inget krav.
Det är också meriterande om du har truckkort.
Vi värdesätter framför allt att du har en bra attityd och inställning till jobbet.
B-körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag dock senast 30/6, genom att maila till jobb@bildemo.com. Skriv däckmontör i ämnesraden.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bildemo.com
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Bildemontering AB (556595-4533) är ett expansivt bilåtervinning och däckföretag i Uppsala. Genom våra två varumärken Bildemo Däck & Servicecenter (däck) och MärkesDemo Uppsala (bilåtervinning) förser vi våra kunder med 50 000 däck, 15 000 fälgar och 60 000 begagnade originalbildelar per år. Vi är 60 anställda i Uppsala och är ett ISO miljö och kvalitétsäkrat företag som är starkt engagerad inom den lokala idrotten i Uppsala.
Sedan 2017 ingår vi i Nordens största bilåtervinningsföretag Atracco Group AB (556798-0932)