Däckmontör

Däckmontör

Vi på Bildemo Däck & Servicecenter behöver omgående stärka upp vårt team med däckmontörer. Vi söker även flertalet hjulskiftare och hjultvättare under mars och april med möjlighet till fortsatt tjänst.

Som däckmontör jobbar du med montering av däck och fälgar, balansering och övrig förekommande uppgifter kopplade till däckmontering. På Bildemo kommer du även att ta emot kunder som har bokat tid samt drop-in kunder.

Vem söker vi?

Du är en praktisk person som inte har "tummen mitt i handen". Vi ser gärna att du har ett bilintresse och har erfarenhet av att byta däck, på fritiden eller i arbetet. Det är viktigt att du har god fysik för att klara arbetsuppgifterna. Eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med goda kunskaper i svenska.

Körkort är ett krav.

Meriterande
Erfarenhet från bil- eller gummiverkstad
Truckkort

Vi jobbar löpande med ansökningarna så sök tjänsten redan idag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.bildemo.com
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upplands Bildemontering AB (556595-4533) är ett expansivt bilåtervinning och däckföretag i Uppsala. Genom våra två varumärken Bildemo Däck & Servicecenter (däck) och Atracco Uppsala (bilåtervinning) förser vi våra kunder med 60 000 däck, 25 000 fälgar och 60 000 begagnade originalbildelar per år. Vi är 60 anställda i Uppsala och är ett ISO miljö och kvalitétsäkrat företag som är starkt engagerad inom den lokala idrotten i Uppsala.
Sedan 2017 ingår vi i Nordens största bilåtervinningsföretag Atracco Group AB (556798-0932)