Ventilationsmontör

Ventilationsmontör

Umia Uppsala har många spännande uppdrag i området.

Just nu söker vi en positiv och samarbetsinriktad montör inom ventilation för omgående anställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I ditt arbete ingår att utföra ventilationsinstallationer i mindre och större entreprenader, vid nyproduktion, hyresgästanpassningar och renoveringar. Du gör detta med utgångspunkt från entreprenadavtal/arbetsorder enligt fastställda arbetssätt, ritningar och installationshandlingar.

Hos oss samverkar vi över teknikgränserna, något som kallas Umiamodellen.

Därför är det viktigt att du tycker om att samarbeta och vid behov kan planera ditt arbete tillsammans med övriga tekniker så att arbetet utförs på ett så effektivt sätt som möjligt.

Personliga egenskaper/förutsättningar

Du bör ha minst tre års erfarenhet från branschen. Teknisk utbildning är en merit.

Du är van att planera och arbeta självständigt, samtidigt som du har gott stöd av arbetsledare och kolleger i företaget. Du är arbetssugen och tar ansvar för att slutföra uppdragen på bästa sätt till uppsatt deadline.

Du har också förmågan att samarbeta med andra installatörer och med tekniker inom andra teknikområden. På så sätt hittar ni "win-win-lösningar" genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Du kan hantera stressiga situationer på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör även om det uppstår svårigheter.

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Umia och Umiamodellen

Umia Uppsala AB har runt 60 medarbetare och är en del av den växande Umia-koncernen, som har cirka 750 anställda i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

Ventilationsavdelningen i Uppsala består av två projektledare och ca 15 montörer.

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen - en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar.

Ventilation, el, rör och styr samarbetar inom projekten. I totalentreprenader är det Umias egna konsulter som utför projekteringen.

Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se

Välkommen med din ansökan!

Frågor, kontakta någon av oss:

Mika Räisänen, 072-580 01 35

Christer Andersson, 072-580 01 02
Mer info
Kontaktperson Jonas Åström
Telefon 076-762 63 41
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.