Ledande montör - Rörteknik

Ledande montör - Rörteknik

Umia Uppsala är ett ungt och modernt företag i stark tillväxt som har många spännande uppdrag i Uppsala-området. Som Ledande montör VS blir du en viktig del i Umias samarbetsfilosofi. Den innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du säkerställer att produktionen följer satta tidplaner och samverkar med projektledare för att skapa flyt i projekten gällande material och bemanning. Du deltar i möten och ansvarar för löpande materialleveranser, samt för att all nödvändig dokumentation uppdateras fortlöpande.

Umiamodellen står för samarbete mellan alla teknikområden. Som ledande montör är en viktig del av jobbet att samspela på ett konstruktivt sätt med alla kolleger.

Personliga egenskaper/förutsättningar
Du är en positiv ledare som är van att ta ansvar, du gillar ordning och reda samt har sinne för att planera och följa upp arbetet. Du bör ha jobbat på större entreprenader och ha minst fem års erfarenhet av VS-installationer.

Du bemöter kunder och samarbetspartners på ett positivt och respektfullt sätt, och behåller ett gott humör även om det uppstår svårigheter.

Formella krav
  • Certifierad VVS-montör
  • Minst 5 års erfarenhet av VS-installationer
  • Arbetat på större entreprenader
  • God kunskap i svenska, tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Erfarenhet av planering och uppföljning
  • Erfarenhet från nyproduktion, lägenheter
  • Kurser: Säker vatten, Lift, Heta arbeten
Umia och Umiamodellen
Umia Uppsala AB är en del av den starkt växande Umia-koncernen som har cirka 800 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Ystad i söder. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kronor.

Umia Uppsala har ca 60 anställda. Vi utför arbeten åt fastighetsbolag, offentlig sektor och byggföretag.

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen - en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar.

Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.

Läs mer om Umia och Umiamodellen: www.umia.se

Läs vad våra medarbetare tycker: umia.se/din-karriar/medarbetare-berattar

Välkommen med din ansökan!

Frågor: kontakta Tugba Cicek, 072-580 01 21, tugba.cicek@umia.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.