Ekonomiassistent/administratör till snabbväxande företag

Ekonomiassistent/administratör till snabbväxande företag

Har du erfarenhet av administrativa ekonomiuppgifter? Vill du arbeta på ett snabbt växande företag med familjär stämning? Vi har tjänsten för dig. Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Umia kommer du att jobba nära din kollega Camilla som arbetar som redovisningsansvarig. Hon kommer att ge dig stöttning och handledning i ditt dagliga arbete. Du kommer att b la arbeta i programmen Crona lön, Visma och Symbrio.

Du kommer ansvara för:
 • Lönehantering
 • Utläggsredovisning
 • Servicefakturering
 • Registrering och kontering av leverantörsfakturor
 • Påminnelser och inkassohantering
 • In- och utbetalningar
 • Beställning av kontorsmateriel m m
 • Övriga administrativa uppgifter
Du kommer även arbeta med:
 • Löpande redovisning
 • Medverka i bokslut
Din profil

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning mot ekonomi (alt. gymnasialutbildning med med flera års erfarenhet)
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Excel- och datakunskaper
 • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är positiv, gillar att samarbet och som är ansvarstagande. Det är viktigt att du är initiativtagande och att du har förmågan att utveckla och förenkla nya lösningar och processer.

Villkor

Start: Februari enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat på minst 1 år med goda chanser till förlängning
Ort: Uppsala
Arbetstider: Helgfri vardag 07-16

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia har en modern organisation och är idag ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Koncernen bygger på lokal ägarförankring och smart metodik, dvs gränsöverskridande samverkande mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande. Idag har de kontor i Luleå, Skellefteå, Umeå, Stockholm, Malmö och Trelleborg. Idag är de ca 750 personer i koncernen och 90 anställda på Umia Öst. De har en familjär stämning med högt till tak. Är du en sann lagspelare kommer du att trivas hos Umia! Tjänsten är ett vikariat på 1 år men det finns stora möjligheter till förlängning. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.