Redovisningsekonom till Umia Öst AB

Redovisningsekonom till Umia Öst AB

Umia Öst växer och har många spännande entreprenad- och serviceuppdrag i Uppsala-området. Därför är tjänsten som Redovisningsekonom en viktig del i företagets helhetstänkande, med kundfokus, noggrannhet och ansvarstagande som betydelsefulla ingredienser.

Tjänsten innefattar främst dessa delar:
  • Löpande redovisning för Umia Öst AB
  • Fakturering, lönehantering och liknande
  • Effektivisera processer, exempelvis fakturering
  • Balans- och kontoanalyser
  • Balansavstämningar
  • Bokslutsarbete månatligen
  • Följa upp och kontrollera löpande redovisning i Umia Öst AB
Du är positiv, gillar att samarbeta och har förmågan att vara pedagogisk i dialogen med dina kolleger och företagets medarbetare. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla för uppdraget. Vi uppskattar egna initiativ och en förmåga att utveckla nya lösningar inom ramen för arbetsuppgifterna. Du är ansvarstagande och ser till att saker och ting blir klara i tid. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med redovisning. Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Umia är en modern organisation och ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Umia Öst är ett av flera lokalägda dotterbolag i Umia-koncernen. Andra bolag finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Stockholm, Malmö och Trelleborg. Dessutom ingår Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB och Umia Teknikkonsult AB i företagsgruppen.

Koncernen bygger på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande. Detta sammanfattas i ett ord som blivit ett begrepp i branschen: Umiamodellen.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se

Välkommen med din ansökan!

Frågor, kontakta Per-Olov Pettersson, 072-580 02 01
Mer info
Kontaktperson P-O Pettersson
Telefon 0725800201
Email Mejla P-O Pettersson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.umia.se
Sista ansökningsdag 10 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.umia.se