Miljöarbetare med C-kort och YKB till Östhammar

Miljöarbetare med C-kort och YKB till Östhammar

Urbaser AB behöver nu förstärka organisationen med en driven och positiv miljöarbetare till vår depå i Östhammar, där vi ansvarar för avfallshanteringen. Vår uppdragsgivare och samarbetspartner i uppdraget är Östhammar kommun.

Om jobbet
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling av hushållsavfall med baklastande hämtfordon
  • Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser
  • Genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätta dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Som miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom Urbaser. Du är företagets ansikte utåt och blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Östhammar rent. Tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Vem är du?
C-körkort med tillhörande nödvändigt YKB är ett krav. Har du lokalkännedom är detta meriterande, likaså om du har erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.

Du som person är serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder
Anställningen är heltid och tillsvidare (provanställning tillämpas). Arbetet är förlagt måndag till fredag, dagtid.

Som miljöarbetare hos Urbaser blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Hos oss värdesätts alla medarbetare och deras del i företagets framgång. Vi erbjuder trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda och konkurrenskraftig lön.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Skicka ansökan märkt "Miljöarbetare Östhammar" med CV och en kort presentation av dig själv via e-post till: ansokan@urbaser.se eller klicka på "Ansök nu".

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 7 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 24 länder och fyra världsdelar.