Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Uppsala

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till Uppsala

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Vi behöver nu förstärka vår avdelning i Uppsala med en självgående och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB till en lördagskörning. Det finns också möjlighet att arbeta extra på vardagar i vår personalpool.

Om jobbet
Från depån i Uppsala ansvarar Urbaser för avfallsinsamlingen i både Uppsala och Knivsta. Som miljöarbetare har du en viktig roll inom bolaget. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av mat- och hushållsavfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket.
Det är meriterande om du:
  • Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
  • Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
  • Har lokalkännedom kring Uppsala med omnejd.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående.
Omfattning: Deltid, ca 6 tim/vecka.
Arbetstider: Lördagar (inkl. "röda" dagar som infaller lördagar såsom midsommardagen), dagtid från cirka klockan 07:00-13:00 (delvis flexibelt).
Lön: ca. 220 kr/timme inkl. OB-tillägg.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.