Arbetsledare till vår driftenhet i Uppsala

Arbetsledare till vår driftenhet i Uppsala

Har du en bakgrund inom avfalls- eller transportbranschen och dessutom några års ledarskapserfarenhet? Är du en administrativ klippa som trivs i en bred, omväxlande roll med stort eget ansvar - då är det dig vi söker!

Urbaser behöver nu förstärka organisationen med en driven arbetsledare till vår depå i Uppsala. Vi är stolta insamlare av sopor, och hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation präglad av framåtanda och öppenhet. Vi värdesätter alla medarbetare och deras del i företagets framgång – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser utför avfallsinsamling i Uppsala, med Uppsala Vatten som uppdragsgivare och samarbetspartners.

Som arbetsledare organiserar och planerar du den operativa verksamheten för ditt distrikt/område. Du leder och fördelar arbetet för de miljöarbetare och de fordon som verkar i driften. Du följer upp och säkerställer att arbetet drivs i enlighet med avdelningens och vår uppdragsgivares mål.

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom:
 • Administration i Urbasers och uppdragsgivarens system
 • Hantering av inkomna reklamationer
 • Kontakter med uppdragsgivare och med kunder
 • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon
 • Arbetsmiljöärenden
Du kommer att ha ett tätt samarbete med vår andra arbetsledare Victor och vår avdelningschef Daniel, som du också rapporterar till.

Vem är du?
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
 • Som ledare har förmåga att motivera och entusiasmera andra
 • Är tydlig i din kommunikation
 • Har mycket goda administrativa färdigheter och kunskaper i Word och Excel
 • Är relationsskapande och serviceinriktad med förståelse för entreprenadverksamhet
 • Har hög arbetskapacitet och god problemlösningsförmåga
 • Har C-körkort (ej krav men meriterande)
Du har tre års erfarenhet i ledande ställning från transport- eller avfallsbranschen. Har du erfarenhet av digital tömningsregistrering och avvikelserapportering är detta mycket meriterande. Vi sätter dock stort värde vid dina personliga egenskaper i samband med denna rekrytering.

Övrigt om tjänsten
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas)

Låter detta som en tjänst för dig?Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Då vi är övervägande män på avdelning ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.