Administratör till Urbasers depå i Uppsala

Administratör till Urbasers depå i Uppsala

Har du tidigare erfarenhet av administration? Är du noggrann, har ett öga för siffror och trivs med ett självständigt arbete där det ständigt dyker upp nya utmaningar att ta sig an? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som anställd hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Uppsala och Knivsta, med Uppsala Vatten och Avfall samt Knivsta kommun som uppdragsgivare och samarbetspartners. I den dagliga driften verkar våra omkring 40 miljöarbetare och 22 lastbilar (baklastare). Vi behöver nu utöka vårt team med en duktig administratör som kommer att arbeta nära arbetsledningen och vara ett övergripande administrativt stöd för avdelningen.

I rollen som administratör kommer du att ansvara för planering och koordinering av service och besiktning av fordon, och du är vår huvudkontakt gentemot verkstäder i service- och reparationsärenden. Du utgör det första ledet i granskningen av fordonsrelaterade fakturor samt hanterar fordonsskadeärenden. Du har ett tätt samarbete med arbetsledningen och stöttar vid behov upp även i driftrelaterade frågor. Du rapporterar till avdelningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är därmed:
  • Granskning av fakturor.
  • Kontakter med verkstäder gällande service och reparationer av fordon.
  • Hantering av skadeärenden.
  • Administration i Urbasers och uppdragsgivarnas verksamhetssystem.
  • Stötta arbetsledningen i driftrelaterade frågor.
  • Övriga administrativa uppgifter.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i denna tjänst tror vi att du som person:
  • Har intresse för och kunskap om tunga fordon.
  • Är analytisk, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt där du kan hantera att arbeta med flera ärenden parallellt.
  • Är självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad.
  • Är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du har lägst avslutad gymnasieutbildning och har minst ett års tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna från ett företag inom transportbranschen. Du har god ekonomisk förståelse samt dator- och systemvana. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Har du B-körkort är detta meriterande.

Övrigt om tjänsten
Start: Omgående.
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Visstidsanställning till och med december 2019, med eventuell möjlighet till förlängning.

Låter detta som en tjänst för dig?
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Önskat tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/arbeta-hos-oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.