Teknisk Distriktsäljare till Tryckluftspecialisten, Mälardalen

Teknisk Distriktsäljare till Tryckluftspecialisten, Mälardalen

Teknisk distriktsäljare till Mälardalen

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa att expandera Tryckluftspecialisten. Som teknisk säljare hos oss får du en central och spännande roll inom ett viktigt segment hos ett väletablerat och växande företag med gott rykte. Ett företag där både framåtanda, humor, och kamratskap är viktigt. Det finns även goda möjligheter till att utvecklas inom bolaget.

"Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Vi har en lyhörd ledning i ett familjärt företag med korta beslutsvägar vilket gör jobbet påverkningsbart.

Du har duktiga och kompetenta kollegor som ger dig support och hjälp vilket gör jobbet enklare. Vi är ett härligt och ambitiöst gäng med sunda värderingar och högt i tak."Peter Jansson, Försäljningschef

Om tjänsten
Tryckluftspecialisten AB är ett dotterbolag till Granzow AB som marknadsför kompressorer, efterbehandlingsutrustning och kompressorstyrningar. Vi kännetecknas av att alltid stå för hög kvalitet och service.

I din roll som teknisk säljare kommer du att bearbeta och utveckla befintliga kunder och även jobba på att få in nya. Distriktet omfattar framförallt Mälardalen. Introduktion och utbildning sker på vårt kontor Enköping. Efter avslutad introduktion kan du utgå från kontoret alternativt hemmet.

Varför Tryckluftspecialisten?
 • Vi är ett stabilt företag som firar 50 år i Sverige
 • Vi är måna om våra anställda och har goda villkor
 • Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling, internt och externt hos våra leverantörer
 • Vi har korta beslutsvägar som gör jobbet påverkningsbart
 • Du kommer att få en god introduktion med grundläggande utbildning och produktkunskap
 • Du kommer att ha ett nära samarbete med våra tekniker som även ger dig support och hjälp för att hitta den bästa lösningen åt kund
Din profil
 • Du har både ett tekniskt intresse och kunnande, gärna från industrin
 • Du har ett stort affärssinne och säljerfarenhet B2B
 • För oss är din personlighet viktig med både energi och eget driv, samt att du förstår att hög närvaro och aktivitet ute hos kund ger goda resultat
 • Du har en naturlig förmåga att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer
 • Du är nyfiken, uthållig, positiv och ödmjuk
 • Du har körkort
Ansökan
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så skicka in din ansökan redan idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 6 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!