Head of Accounting med utvecklingspotential till Trippus, Uppsala

Head of Accounting med utvecklingspotential till Trippus, Uppsala

Arbetar du idag med redovisning och upplever att du vill ta nästa steg i din utveckling? Lockas du av att få ta ett större ansvar i ett marknadsledande och växande bolag inom tech/eventbranschen? För Trippus Event Solutions räkning rekryteringar vi rollen som Head of Accounting. Som Head of Accounting kommer du att arbeta med att upprätta månads- och årsbokslut, utveckla rutiner kring rapportering samt tillgodose att bolagets ekonomiprocesser är möjliga att digitalisera.

Trippus erbjuder ett marknadsledande verktyg för event- och möteshantering och har utsetts till Gasellföretag fem år i rad. Genom Trippus produkt kan kunder att skapa smidiga event. Organisationen karakteriseras av entreprenörsanda och personligt engagemang i kombination med en stark teamkänsla. Därför är det viktigt att du som sökande till rollen trivs i en växande, snabbrörlig och flexibel arbetsmiljö samt att du vill vara delaktig och forma rollen i takt med bolagets tillväxt. Som Head of Accounting rapporterar du till Mats Nyberg - VD och arbetar i våra lokaler centralt i Uppsala.

Ta chansen och börja arbeta i ett av Sveriges hetaste bolag - och vem vet, är det du som är Trippus nästa CFO?

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Head of Accounting:
 • Upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Ansvar för att kunderna faktureras enligt avtal via extern byrå
 • Analys och presentation av finansiell information mot ledningsgrupp
 • Kontakt med revisorer
 • Proaktivt identifiera, driva och utveckla bolagets redovisningsprocesser
 • Utveckla effektiva rutiner och stödrapporter mot verksamheten
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har tidigare arbetserfarenhet av i 3-5 år arbetat med boksluts- och redovisningsfrågor. En trolig bakgrund är att du tidigare har arbetat som redovisningskonsult, som revisor eller på en redovisningsavdelning i ett större bolag. Du är trygg inom frågor kring löpande redovisning, fakturering och avstämningar då du ska arbetsleda detta genom extern redovisningsbyrå. Du är snabblärd, sätter dig snabbt in i nya system och känner dig trygg inom Excel. Du kan uttrycka dig pedagogiskt och har en social färdighet som gör att du har lätt att få med dig andra i dina idéer och tankar. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Head of Accounting tror vi att du är prestigelös och tycker om att arbeta i växande organisationer där ditt affärssinne kommer till sin rätt. Du brinner för att förbättra, effektivisera och kan själv ta initiativ för att nå resultat. Du värderar noggrannhet högt och är pålitlig i din leverans. Du tycker om att driva olika projekt och lockas av att vara en del av att digitalisera arbetsprocesser inom ekonomi. Du trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor. Vi söker dig som kan, på ett retoriskt skickligt sätt, förklara ekonomiska samband på ett tydligt sätt för såväl interna som externa intressenter.

Placeringsort: UppsalaOm Trippus

Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag. Trippus har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och finns med på Financial Times och Deloittes listor över de snabbast växande teknikföretagen i Europa. Idag är det cirka 40 medarbetare och huvudkontoret ligger ett stenkast från Uppsala Centralstation. Vi har dessutom lokala kontor i Norge, Danmark, Tyskland och arbetar med etablering på ytterligare marknader i Europa och USA. För rätt person erbjuder vi en fantastisk möjlighet till raketkarriär på ett snabbväxande bolag mitt i en spännande internationalisering. Trippus karakteriseras av entreprenörsanda och personligt engagemang i kombination med stark teamkänsla. Vi trivs verkligen på jobbet!

Läs mer på www.trippus.com

Detta erbjuds du i rollen som Head of Accounting hos Trippus:
 • En tjänst med helhetsansvar över redovisning
 • Chansen att arbeta i en mycket kreativ och stimulerande arbetskultur
 • Bli del av en inkluderande och engagerad grupp kollegor
 • En roll vars omfattning och ansvar kommer utvecklas i takt med bolagets fortsatta tillväxt
I denna rekryteringsprocess samarbetar Trippus med Meritmind. Tjänsten söker du genom att klicka här. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Casper von Sivers på 08-128 567 29 samt Martin Nyström på 070 166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma dokument.
Välkommen med din ansökan!

Redovisningschef, Head of Accounting, CFO, Finacnial Controller,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)