Traktor Nord söker RESERVDELSCHEF till vårt huvudkontor i Uppsala

Traktor Nord söker RESERVDELSCHEF till vårt huvudkontor i Uppsala

Vill du arbeta i en ledande roll med fokus på utveckling?
Har du erfarenhet av personalansvar, budgetansvar samt strategiskt arbete? Vi söker nu en Reservdelschef med placering i Uppsala.

Arbetsbeskrivning
Som Reservdelschef har du ett omväxlande och utmanande arbete där fokus ligger på att leda, fördela samt planera arbetet. Du kommer att ha personalansvar för ca 18 personer inom reservdelsförsäljning och godsmottagning, fördelat på 4 verksamhetsorter. Du kommer att ansvara för reservdelhållningen och ha uppföljningar med reservdelssäljare i syfte att se hur verksamheten kan utvecklas.
I rollen ingår resultat och budgetansvar. Avtal och prisförhandlingar med leverantörer är också en stor del av arbetsuppgiften.
Reservdelschefen ingår i företagets ledningsgrupp.

För att lyckas i rollen behöver du
Ha minst 5 års erfarenhet som chef med personal-, resultat- och budgetansvar. Du har erfarenhet av, och förståelse för lagerhållning och lagerflöden vilket hjälper dig att förbättra och effektivisera verksamheten på ett strategiskt viktigt sätt. Du har stor vana av att ansvara för personal, ekonomi, kvalitet och planering på ett lyckat sätt. Du är van att arbeta med leverantörskontakter, avtalsfrågor och förhandlingar. Du bör vara en utpräglad relationsbyggare på alla nivåer, tala och skriva flytande engelska samt har en god datavana.
Har du tidigare teknisk kompetens är detta meriterande, dock inget krav då fokus är att leda, planera samt utveckla verksamheten.
Du är trygg med att leda, planera samt att arbeta strategiskt. Ditt ledarskap är pedagogiskt och coachande, på ett motiverande, engagerande och prestigelöst sätt. Du trivs med att arbeta i team och inser vikten av att samarbeta gränsöverskridande med samtliga funktioner inom företaget.

Traktor Nord erbjuder
En ekonomisk stark och trygg arbetsgivare som avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss är allas åsikt värdefull och vi värderar högt i tak, flexibilitet och prestigelöshet. Traktor Nord kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant jobb med stort eget ansvar och möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling. Varmt välkommen!

Tjänsten ska tillsättas snarast så intervjuer kommer att ske löpande.

Information om anställningen ges av:
Niklas Widemark
070-2350805 eller Thomas Andersson 018-183079

Sänd din ansökan/CV till: jobb@traktornord.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.traktornord.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivarenTraktor Nord AB(etabl.1983) Är ett framtidsorienterat serviceföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel.
Vi jobbar med branschledande agenturer som bl.a. JCB & Atlas inom entreprenad, Case IH & New Holland inom lantbruk och Rottne och Vimek inom skogsmaskiner. Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde och är verksamma på orterna Uppsala,
Nykvarn, Västerås, Falun, Storvik och Vingåker och är i dag ca 100 anställda.