Traktor Nord söker Entreprenadsäljare

Traktor Nord söker Entreprenadsäljare

Traktor Nord AB erbjuder dig

En ekonomisk
stark och trygg arbetsgivare som avspeglar sig i en positiv gemenskap och samhörighet hos personalen. Hos oss blir du en viktig lagspelare med chans att utvecklas. Traktor Nord AB kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant arbete med stort eget ansvar där du har möjligheter att bidra till verksamhetens framtida utveckling. Varmt välkommen!

Brinner du för försäljning och
kundrelationer? Är du en driven säljare som har lätt att skapa nya relationer och vårda befintliga? Vi erbjuder dig ett attraktivt och omväxlande arbete i ett växande företag och märke. Du blir en viktig person i vårt säljteam!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppsökande försäljning av JCB samt Atlas produktsortiment till entreprenadkunder inkl. redskap och tillbehör från ledande leverantörer.

Svara på förfrågningar samt offerera både nya och begagnade maskiner.

Arbeta efter våra kundregister där du aktivt tar kontakt och besöker våra kunder.
Säljområdet är Västmanland och delar av Uppland & Stockholm.

Vem är du?
Du är en utåtriktad och engagerad säljare som drivs av att bygga relationer och skapa affärsmöjligheter och förtroende hos våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning inom entreprenadmaskiner eller närliggande bransch samt ett eget intresse för teknik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och uppskattar att du har ett stort driv och engagemang mot högt uppsatta mål. Du är proaktiv, villig att utmana dig själv och vara beredd att göra det "lilla extra". Vi är ett starkt team men förutsätter att du tar eget ansvar för dina uppgifter och vet hur du strukturerar ditt arbete och driver processer vidare mot högt uppsatta mål.
B-körkort är ett krav.

Tjänsten kommer tillsättas snarast
så intervjuer kommer att ske löpande.


Information om tjänsten ges av säljansvarig Peter Lundström:
Tel. 018-18 30 94 / peter.lundstrom@traktornord.se

Sänd din ansökan/CV till: peter.lundstrom@traktornord.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.traktornord.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Traktor Nord AB(etabl.1983) Är ett framtidsorienterat familjeföretag som säljer och servar maskiner för entreprenad, lantbruk, skog samt väg och fastighetsskötsel.
Vi jobbar med branschledande agenturer som
bl.a. JCB
& Atlas
inom entreprenad, Case IH, Pöttinger & New Holland inom lantbruk och Rottne skogsmaskiner.


Vi har ett komplett redskapsprogram för respektive verksamhetsområde och är verksamma på orterna Nykvarn, Uppsala, Västerås, Storvik och Vingåker och är i dag ca 90 anställda