NU SÖKER VI YTTERLIGARE EN VASS PROJEKTLEDARE!

NU SÖKER VI YTTERLIGARE EN VASS PROJEKTLEDARE!

Är du grym på att driva och hålla ihop projekt? Då ska du jobba som projektledare hos oss på Training Partner.

DU SOM SÖKER ETT FÖRETAG SOM:
  • har en stark passion för allt dem gör
  • ger anställda stort förtroende att prova nya saker och ta ansvar
  • har ett tydligt entreprenörsperspektiv
  • har mål och visioner
  • ser ett misslyckande som ett steg framåt i utvecklingen
  • där det är prestigelöst och högt i tak
HUR SER DIN ARBETSDAG UT?
Som Projektledare hos oss kommer du att ha en koordinerande och samordnande roll där grunden läggs till ett kreativt samarbete mellan projektets alla parter. Du ansvarar för att varje uppdrag följer givna ramar och mål genom att utforma och följa upp tidsplaner, riskanalyser, lägga upp planer för kontroll av projektdelar samt att löpande genomföra ekonomiuppföljningar. Andra exempel på arbetsuppgifter är att genomföra kundkartläggningar och administrera sammanställningar, utvärderingar och kundpresentationer, även uppsökande försäljning och hantering av leads. Det är även ditt ansvar att stötta, samordna och driva ditt projektteamet framåt. Detta gör du genom ett engagerande och motiverande ledarskap där laget alltid sätts före jaget.

OM FÖRETAGET
Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med vårt nya konferenscenter och testbana vid Arlanda har vi specialiserat oss på att utföra utbildningar, lanseringar, events och mässor. Idag har vi cirka 70 anställda och uppdrag i hela Europa. I vår produktportfölj har vi allt ifrån öppna till företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och praktisk verkstadsjuridik till el och elektronik och avancerad förarutbildning.

VEM TRIVS HÄR?
Vi tror att du har erfarenhet av rollen som projektledare sedan tidigare och dokumenterad erfarenhet ifrån att skapa långvariga kundrelationer inom försäljning. Utbildning inom ekonomi ser vi som meriterande. Utmärkta språkkunskaper i tal och skrift både i svenska och engelska är en förutsättning för rollen liksom mycket goda kunskaper i Officepaketet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas som projektledare krävs att du är initiativtagande, kommunikativ och att du har en utmärkt samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor oavsett kulturell eller språklig bakgrund. Som person är du strukturerad, positiv och målinriktad. Vi söker dig som trivs i ett högt tempo, som tycker om nya utmaningar och har engagemanget och målsättningen att tillsammans med teamet hela tiden utvecklas och bli framgångsrika inom ert område. Anställningsort är Arlandastad. Resor i tjänsten förekommer.

Urval sker löpande då tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Skicka in cv och personligt brev och skriv "Ansökan projektledare" i ämnesraden.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)