Arbetsledare skötsel

Arbetsledare skötsel

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare på Trädgårdsanläggare Hallblom AB ska du agera ambassadör för företaget, genom att sprida kunskap och representerar verksamheten i vardagen. Din huvudsakliga uppgift blir att, tillsammans med arbetschef och lagbasar, leda och kvalitetssäkra det dagliga arbetet avseende skötsel av utemiljö. I rollen ingår även ett helhetsansvar kopplat till samordning och fördelning av resurser inom organisationen samt en stöttning till avdelningschef i vissa personalfrågor. Andra administrativa uppgifter som tjänsten innefattar är inköpshantering, tidrapporthantering, kalkylering av mindre projekt kopplat till Trädgårdsavdelningen samt att hålla kundkontakt. Arbetsledaren kan även, vid behov och överenskommelse med ansvarig chef, agera beredskapschef under vissa eller alla säsonger.Kvalifikationer

Vi söker en engagerad person med erfarenhet av ledarskap inom den gröna sektorn. Du bör ha en relevant trädgårdsutbildning och arbetslivserfarenhet av en arbetsledande tjänst gällande skötsel av grönytor.
Du måste kunna behärska de svenska språket i tal och skrift. Vi ser även att du har god växtkännedom.

Du har givetvis god datavana och körkort B. Fortsättningsvis ser vi att du är en naturlig organisatör som på ett strukturerat sätt arbetar lösningsorienterat för att lösa hastigt uppkomna problem. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ansvarstagande och kvalitetsmedvetenhet. Under arbetstoppar har du inga problem med att hålla många bollar i luften.
Mer info
Kontaktperson Lennart Vedin
Telefon 070-622 42 06
Email Mejla Lennart Vedin
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hallbloms.com/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är en Uppsalabaserad anläggningsfirma som jobbar med allt som har med utemiljön att göra. I företaget arbetar trädgårdsmästare, arborister, anläggningsarbetare, snickare, stensättare och landskapsarkitekter. Tillsammans arbetar vi för att skapa, bygga och underhålla offentliga miljöer med hög kvalitet.
Arbetsbeskrivning