Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare

Trädgårdsmästare/Trädgårdsarbetare

Om företaget

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är en anläggningsfirma som jobbar med allt som har med utemiljön att göra. I företaget arbetar trädgårdsmästare, arborister, anläggningsarbetare, snickare, stensättare och landskapsarkitekter. Tillsammans arbetar vi för att skapa, bygga och underhålla offentliga miljöer med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Trädgårdsanläggare Hallblom AB är en firma för dig som tycker om att jobba med det offentliga rummet och utemiljön. Här får du möjligheten till personlig utveckling samtidigt som du gör skillnad för människor som lever och verkar runt omkring oss.

Du kommer att ingå i ett arbetslag som huvudsakligen arbetar med trädgårdsskötsel på olika objekt. Det innefattar tillsyn, beskärning, skräpplockning, plantering, vattning, gräsklippning, ogräsrensning med mera.

Objekten som vi sköter är allt från kulturhistoriska miljöer, skolgårdar, fastighetsområden, nybyggda markanläggningar, samt bostadsrättföreningar och privata trädgårdar. Trädgårdsanläggare Hallblom AB har skötselområden över hela Uppsala som vi ansvarar över under hela året.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av trädgårdsskötsel, drift av utemiljöer samt trädgårdsutbildning. Goda maskinkunskaper och växtkunskap är meriterande. Du bör kunna prioritera dagen på ett effektivt sätt och vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du tycker om att jobba fysiskt, i högt tempo och kan ta eget ansvar.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Anställning & Lön

Arbetstid: Dagtid

Löneform: Timlön med månadsutbetalning

Lönesättning enligt kollektivavtal Kommunal

Tillträde: Vi rekryterar löpande

Skicka din asnökan till info@hallbloms.com
Mer information om företaget hittar du på www.hallbloms.com
Mer info
Telefon 018139950
Område Uppsala stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hallbloms.com
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri. I projekteringsfasen anstränger vi oss att utveckla kreativitet och funktionalitet och att skapa originella miljöer. Vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi håller det vi lovar!