Nu söker vi en platschef till Trädgårdsanläggare Hallblom. Tjänsten är placerad i Uppsala. Våra platschefer arbetar i nära relation till våra arbetande förstemän ute på projekten.

Dina erfarenheter: Du har en teknisk utbildning och/eller flera års arbetslivserfarenhet inom anläggningsprojekt. Du har teknisk kunskap inom entreprenad. Du är även van med AB, ABT, AMA och MF.

Dina egenskaper: Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera och kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer. Du är även stresstålig.

Vana av personalansvar är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vill du veta mer om tjänsten eller ansöka? Kontakta gärna Bengt Törnblom, bengt@hallbloms.com

Bifoga CV & ett personligt brev.

Urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri. I projekteringsfasen anstränger vi oss att utveckla kreativitet och funktionalitet och att skapa originella miljöer. Vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi håller det vi lovar!