Platschef Entreprenad

Platschef Entreprenad

Vi söker en Platschef, är det du?

Vi är ett glatt gäng som tillsammans med dig kommer att driva Hallblom framåt.

Dina erfarenheter: Vi tänker att du har en teknisk utbildning och/eller flera års arbetslivserfarenhet inom anläggningsprojekt. Du har teknisk kunskap inom entreprenad.

Dina egenskaper: Du är en självständig, drivande affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med andra. Du är duktig på att kommunicera och kan skapa och utveckla goda relationer med kunder, kollegor och underleverantörer. Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften.

Vana av personalansvar är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är i Uppsala. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Bengt Törnblom, bengt@hallbloms.com

Skicka CV och personligt brev till bengt@hallbloms.com

Urval sker löpande så tveka inte att kontakta oss så fort som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Trädgårdsanläggare Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri. I projekteringsfasen anstränger vi oss att utveckla kreativitet och funktionalitet och att skapa originella miljöer. Vår samlade kompetens samt medlemskapet i Trädgårdsanläggarna i Sverige (STAF) borgar för kvalitet och leveranssäkerhet. Vi håller det vi lovar!